Blijf op de hoogte

Ook gebeten door kunst en cultuur? Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste rondleidingen, cursussen en reizen? Schrijf je dan nu in en ontvang het laatste Amarantnieuws in je elektronische brievenbus! Hiermee spelen we graag kort op de bal, om je zo gericht en zo snel mogelijk op de hoogte te brengen van onze activiteiten. We sturen wekelijks een algemene nieuwsbrief uit naar alle abonnees, en je kan hieronder ook je interesses aanduiden zodat je af en toe meer specifieke informatie ontvangt.

Als welkomstgeschenk ontvang je een gratis en exclusief filmpje* van docent David Vergauwen over Marie-Antoinette, de onfortuinlijke echtgenote van Lodewijk XVI, koning van Frankrijk. 

Let op: eerst ontvang je een automatische mail om je aanvraag te bevestigen. Zodra dit gebeurd is, ontvang je je geschenk!

Je kan ook makkelijk uitschrijven indien gewenst. Deze mogelijkheid vind je helemaal onderaan elke mailing.

Wil je graag weten wat we doen met je gegevens, dan kan je terecht op onze privacyverklaring.

*Ben je reeds abonnee, en wil je ook graag dit filmpje zien? Dat kan mits een beetje geduld! Binnenkort kan je dit vinden op ons Youtubekanaal en krijgen nieuwe abonnees een ander filmpje te zien. 

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan. Gaat u akkoord? Meer informatie