Welkom bij de vrienden van Amarant!

GENIET VAN JOUW VOORDELEN

Als Amarant-lid geniet je een heel jaar lang van korting op cursussen en uitstappen. We bieden jullie per seizoen ook meerdere ledenacties* aan. Zo zijn er verschillende cursussen waarbij je van een fikse korting kan genieten én een lezing die je volledig gratis** kan volgen. Daarnaast organiseren we jaarlijks een ledendag waar je niet enkel kan genieten van een exclusief programma, maar ook de kans krijgt om kennis te maken met andere leden of oude bekenden te ontmoeten. We hopen snel een nieuwe dag te kunnen organiseren. Dat het er gezellig aan toe gaat, kan je zien op de ledendag 2019 in de Plantentuin van Meise!

*De lentecursussen met extra ledenkorting (je betaalt 20 ipv 26 euro):

**De gratis lentelezing, ‘De zang van de sirene. De vrouw in de opera’ van David Vergauwen en Peter De Smet, gaat door op vrijdagavond 07 mei.

Voor ons betekent je lidmaatschap een grote blijk van waardering voor onze werking, en een financiële steun die we zeer goed kunnen gebruiken.

We hebben drie soorten lidmaatschap: 

  • Gewoon lid: 40 euro
  • Steunend lid: 60 euro
  • Beschermend lid: 100 euro

Wil je graag lid worden? Surf dan naar onze webwinkel en maak je keuze. Heb je nog geen account bij Amarant, dan registreer je je daar eerst. Dit is heel eenvoudig en neemt slechts enkele minuten van je tijd in beslag.

Met oprechte dank voor jullie steun!

Het Amarantteam
Anne, Catherine, David, Francisca, Fred, Khetam, Nadine en Peter

 

 

 

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan. Gaat u akkoord? Meer informatie