join our team

Vacature Programmator Reizen en Excursies (deeltijds)

Amarant is een toonaangevende organisatie voor kunsteducatie voor volwassenen. Met een uitgelezen programma van cursussen en rondleidingen introduceert Amarant de kunstliefhebber in de geschiedenis en de actuele ontwikkelingen van beeldende kunst, architectuur en muziek. Amarant organiseert ook kunstreizen en tal van excursies naar de interessantste tentoonstellingen van het seizoen.

Wij zoeken voor onmiddellijke indiensttreding een sterk organisatorisch talent om de coördinator reizen en excursies bij te staan.

Het takenpakket omvat de uitwerking van een aantal reizen maar ook de programmering van alle excursies en van het thema architectuur (cursussen en rondleidingen).

Concreet

  • je programmeert excursies: je ontwikkelt daguitstappen in België en onze buurlanden. Je staat dus in voor de inhoudelijke maar ook voor de praktische uitwerking (planning van vervoer en van bezoeken, afspraken met de gidsen, reservaties bij musea, aankoop van tickets, prijsbepaling).
  • je ontwikkelt voor het thema architectuur cursussen en rondleidingen. Je staat in voor de inhoudelijke en organisatorische uitwerking, in samenspraak met onze docenten.
  • je staat in voor de organisatorische ontwikkeling van enkele reizen (afspraken i.v.m. vervoer en hotels, planning van bezoeken, reservaties bij musea, aankoop van tickets, prijsbepaling). Je werkt daarvoor samen met de coördinator reizen & excursies, met de reisleider en het reisbureau.
  • voor al deze activiteiten ben je redactioneel en promotioneel verantwoordelijk. Je werkt mee aan de ontwikkeling van een strategisch communicatieplan voor alle reizen.

Profiel

  • Je hebt een opleiding gevolgd in de richting kunstwetenschappen. Kennis van architectuurgeschiedenis is een pluspunt.
  • Je kunt minstens twee jaar relevante ervaring aantonen.
  • Je bent creatief, ondernemend en zelfstandig, maar je stelt je daarbij altijd op als teamspeler. Je communiceert vlot.
  • Je bent een geboren organisator, denkt klantgericht en je kan goed om met deadlines.

Wij bieden

  • Een boeiende en gevarieerde job in Gent.
  • Een deeltijds contract (60%) van onbepaalde duur met verloning volgens de barema’s van het sociaal-cultureel werk.

Solliciteren

Stuur je CV en motivatiebrief naar Francisca Vandekerckhove: francisca@amarant.be vòòr 19 april 2019.

Voor meer informatie over de functie, neem contact op met Francisca op dinsdag, donderdag of vrijdag tussen 10 en 12u via 09/269.17.41.