Tom Bruyer over de Verenigde Arabische Emiraten – Een reisontmoeting

De snelle opmars van de Verenigde Arabische Emiraten lijkt niet te stuiten. Tom Bruyer kent de regio als geen ander, hij neemt je in december mee naar Dubai en Abu Dhabi. Tom laat je niet enkel kennismaken met alle nieuwe bouwwerken en topmusea; je ontdekt met hem ook de authentieke cultuur en architectuur van beide steden.

In onderstaand filmpje maak je kennis met Tom als reisleider. Hij licht het programma toe dat hij voor Amarant in petto heeft: wat je zal bezoeken en wat je zeker niet mag missen, wat de moeite is en hoe we het land bereizen.

Heeft Tom je kunnen overtuigen om mee te reizen naar deze prachtige bestemming?

Je kan inschrijven via onze website: https://www.amarant.be/activiteit/verenigde-arabische-emiraten-2022/

Tom Bruyer

Tom Bruyer is doctor in de Taal- en letterkunde en studeerde ook Politieke wetenschappen met als specialisatie het Midden-Oosten. Zijn passie voor de regio bracht hem voor studie- en werkverblijven van Israël tot Koeweit en de Verenigde Arabische Emiraten. Hij was tot 2018 docent in Koeweit en is gefascineerd door de politieke en culturele ontwikkelingen in de verschillende Golfstaten. Hij geeft regelmatig lezingen over deze boeiende landen die zich in sneltempo transformeren tot culturele en toeristische trekpleisters. Voor Amarant is hij docent en reisleider.