Blijf op de hoogte
Nieuws

Tom Bruyer over Cyprus – Een reisontmoeting

19 oktober 2022

De strategische ligging van Cyprus zorgde door de eeuwen heen voor een unieke kruisbestuiving van beschavingen: van de antieke Griekse en Romeinse Oudheid tot Arabische, Turkse en Britse invloeden. Het moderne Cyprus – officieel opgesplitst in 2 staten sinds 1974 – heeft een complexe geschiedenis, die balanceert tussen een Grieks- en Turks-Cypriotische identiteit. Met andere woorden: een intrigerend land dat cultureel veel te bieden heeft!

Wil je meer weten over Cyprus? Overweeg je om mee te gaan met Amarant maar heb je nog vragen? Meer info over de Amarant-reis vind je hier.

Heeft Tom je kunnen overtuigen om mee te reizen naar deze prachtige bestemming?

Je kan inschrijven via onze website: https://www.amarant.be/activiteit/cyprus-2023/

Tom Bruyer

Tom Bruyer heeft Romaanse talen en Politieke Wetenschappen (specialisatie Midden-Oosten) gestudeerd. Zijn passie voor het Midden-Oosten brengt hem voor studie- en werkverblijven naar Israël en de Arabische Golfstaten.

Als gastdocent verblijft hij ook regelmatig in Cyprus, het eiland dat de brug slaat tussen Europa en het Midden-Oosten met zijn unieke Griekse en Turkse cultuur.

Tom geeft voor Amarant lezingen over moderne kunst, architectuur en maatschappelijke ontwikkelingen in Israël, de Golfstaten en Cyprus. Hij begeleidt reizen naar deze en andere bestemmingen.

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan. Gaat u akkoord? Meer informatie