Blijf op de hoogte
Nieuws

Sander Spanoghe over Portugal – Een reisontmoeting

22 december 2022

Portugal is een absolute must voor iedereen die houdt van kunst en cultuur. Maak op deze reis kennis met de pracht van Lissabon, Belém en Sintra, maar ook van Setubal en Évora. Wandel mee in de voetsporen van zeevaarders en ontdekkingsreizigers. Leer meer over Hendrik de Zeevaarder, over de handel in specerijen, goud, suiker, zijde en zelfs slaven, over de rijkdom die mee zorgde voor de typische architecturale Manuelstijl. Verwonder je over adembenemende kloosters en kerken. Kuier door aangename straatjes van pittoreske dorpen en proef de Portugese wijn.

Wil je meer weten over Portugal? Overweeg je om mee te gaan met Amarant maar heb je nog vragen?

In onderstaand filmpje maak je kennis met Sander als reisleider. Hij vertelt je met passie over Portugal. Hij licht het programma toe dat hij voor Amarant in petto heeft: wat je zal bezoeken en wat je zeker niet mag missen, wat de moeite is en hoe we het land bereizen.

Meer info over de Amarant-reis vind je hier.

Sander Spanoghe

Sander Spanoghe is licentiaat geschiedenis, specialisatie Latijns-Amerikaanse vroegkoloniale geschiedenis, met een aanvullend diploma antropologie. Hij werkt momenteel als Beleidsmedewerker Ontwikkelingssamenwerking voor de Vlaamse Overheid.

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan. Gaat u akkoord? Meer informatie