Blijf op de hoogte

In Brussel biedt TADA meer dan 850 maatschappelijk kwetsbare tieners (en hun entourage) een netwerk aan dat hen jarenlang intens coacht. Via weekendscholen en het oud-leerlingen-netwerk bieden ze buitenschoolse activiteiten aan waarbij de (leer)lat hoog ligt, terwijl ook het welbevinden van het kind bevorderd wordt.

Amarant stuurt zijn lesgevers naar de zaterdagschool van TADA in Molenbeek en geeft er kleur en inhoud aan het thema kunst. Bedoeling is dat deze jongeren doorstromen tot ze alumni worden, om dan zelf als jongvolwassene voor de klas te kunnen staan en les te geven. Zo maken ze de cirkel rond! 

Een grote dankjewel aan Valerie Delaey en Catherine Lampo die hier nu reeds aan meewerken.

Meer weten over TADA en hun werking.

De maand mei stond bij Tada in het teken van kunst. Amarantdocente Valerie Delaey filosofeerde met de jongeren over ‘Wat is kunst?’. Vervolgens gingen ze zelf aan de slag en werden ze kunstenaars voor een dag. In week 3 stoomde onze collega Catherine Lampo hen klaar om als gids over hun werk te praten. Tenslotte bouwden ze een heuse tentoonstelling en ontvingen ze er familie en vrienden. Blij dat Amarant kon meewerken aan dit uniek project!

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan. Gaat u akkoord? Meer informatie