Blijf op de hoogte

Met dit spel bieden we de mogelijkheid aan organisaties die werken met specifieke doelgroepen – voor wie kunst en cultuur geen evidentie is – om hun stad (en elkaar) beter te leren kennen, en dit op een speelse manier. Aan de hand van een uitgewerkt scenario word jij zelf ‘gids’ en trek je met je eigen groep door de stad. Je volgt een uitgestippelde route en staat stil aan belangrijke sites of monumenten waar je ludieke multiple choice-vragen aan de deelnemers stelt. Zij beantwoorden die individueel of in kleine groepjes. Op het einde van de route organiseer je een moment waarop de resultaten geteld en de winnaars bekend worden gemaakt. 

Interesse? Stuur dan een mail naar Anne De Cock op anne@amarant.be, stel je organisatie voor en vraag het spel aan. Na registratie sturen we je de spelregels en alle spelmateriaal toe zodat je snel op stap kan gaan. We bieden je ook de mogelijkheid om – indien gewenst – de gids te boeken die meehielp bij de realisatie van dit spel. 

Wil je dit spel graag spelen met een groep die je zelf samenstelt? Dan is er goed nieuws, vanaf nu verkopen we deze stadsrally namelijk ook aan derden mét gids. En wil je individueel inschrijven, dan kan je op 3 september 2023 meedoen met de stadsrally voor (groot)ouders en (klein)kinderen!

Met dank aan kunstenares Karen Van Holm die haar tekeningen ter beschikking stelde om het stadsspel te illustreren. Meer informatie over Karen en haar werk vind je op www.karenvanholm.com.

Bij deze enkele foto’s van de eerste editie. De sfeer zat er alvast goed in!

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan. Gaat u akkoord? Meer informatie