Blijf op de hoogte

#smakisteklein!

Naar aanleiding van 20 jaar S.M.A.K. toont het museum ongeveer 200 werken uit de collectie in de tentoonstelling ‘De Collectie (I): Highlights for a Future’. Toch blijven heel wat kunstwerken noodgedwongen in ons depot staan omdat het museum te klein is. Daarom organiseert het S.M.A.K. allerlei acties om de noodzaak voor een groter museum aan te kaarten. Zo zijn er acties met handelaars, wielerclubs en bewoners van Gent die een affiche met een afbeelding van een kunstwerk uit het S.M.A.K.-depot op te hangen met als boodschap #smakisteklein. Zo wordt een deel van de collectie in de etalage gezet. Letterlijk én figuurlijk.

Amarant zet mee de schouders onder dit initiatief met een Art Run S.M.A.K. Amarant!

Jog met ons mee langs een 10-tal kunstwerken uit het S.M.A.K.-depot die nu in op posters in de etalage van Gentse handelaars hangen. Je komt alles te weten over het kunstwerk, de kunstenaar of het idee achter het werk. Ideaal om aan je conditie te werken én je blik te verruimen. Afsluiten doen we in stijl met een aperitief in Bookz&Booz!

Praktisch

Plaats van afspraak: Stadhuis, Botermarkt 1, 9000 Gent

Duur: 1,5u – afstand ongeveer 6 km

PRIJS: 10,00 € pp – inbegrepen: Amarantgids, anderhalf uur joggen en drankje bij Bookz&Booze

Wil je met je organisatie, je collega’s of je loopclub graag deze RUN boeken, neem dan rechtstreeks contact op met Amarant via katleen@amarant.be.

In samenwerking met

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan. Gaat u akkoord? Meer informatie