Blijf op de hoogte

‘Art of course’ voor iedereen? Jawel! Bij Amarant gaan we deze uitdaging aan via verschillende projecten. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat kunst als polsslag van onze maatschappij bijdraagt tot meer verbondenheid en een meer tolerante samenleving.

Zo kunnen organisaties die werken met specifieke doelgroepen onze kant-en-klare stadsrally gebruiken om de stad Gent op een leuke manier te ontdekken. Met de projecten ‘TADA’ en ‘Art of course in het woonzorgcentrum’ richten we ons respectievelijk op jong en ‘jong van hart’. Daarnaast stelden we samen met Al-Karavan een koor samen van mannen en vrouwen uit diverse culturen. Met het project ‘Spot the carrot’ combineren we een kunsthistorische en wetenschappelijke kijk om meer te leren over de evolutie van onze planten. 

Hier het overzicht van alle projecten.

Goed bezig, denk je? Dan doen we graag een beroep op je warme hart om deze projecten mee mogelijk te maken. Steun ons door 5, 10, 20 euro of meer te storten op BE63 0010289768 08 met de vermelding ‘Projecten Amarant’. Wij houden jou als gulle gever op de hoogte en geven je de kans om af en toe deel te nemen aan een van deze projecten.

Amarant dankt u van harte!

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan. Gaat u akkoord? Meer informatie