Blijf op de hoogte
Nieuws

Partner in de kijker: Concertgebouw Brugge

16 mei 2023

Met het nieuwe seizoen ‘Let’s Start Again’ staat Concertgebouw Brugge stil bij het thema ‘overgangen’, of het nu om de seizoenen gaat dan wel om transformaties die de mens zelf doormaakt, van geboorte tot dood. Het Concertgebouw zet daarbij in op een vijfjarencyclus rond de levensfasen. Al eeuwenlang speelt kunst, en met name muziek en dans, daar namelijk een essentiële rol in.

Amarant sluit aan met drie activiteiten steeds als aanvulling op een specifiek concert. Zo brengt David Vergauwen de cursus Cosi fan Tutte bij het concert ‘Mozarts Cosi Fan Tutte’ gebracht door het Orkest van de 18de eeuw; Jasper Gheysen de cursus Sparkling Symphony bij het concert ‘Anima Insight: Haydn & Mozart’’ gebracht door Anima Eterna Brugge & Bart Van Reyn en geeft Peter De Smet een lezing (met gratis ledenactie!) over de Afro-Amerikaanse Florence Price bij het concert ‘Elgar, Price en Rachmaninov’ gebracht door het prestigieuze London Philharmonic Orchestra.

Schrijf je in voor een van deze activiteiten, dan ontvang je een kortingscode waarmee je 15% korting krijgt op het bijhorend concert. Voor tickets en informatie voor de concerten surf je naar Concertgebouw Brugge!

Foto: ©Sightways_Corporate_Jens_Compernolle

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan. Gaat u akkoord? Meer informatie