Blijf op de hoogte

Heeft Zarathustra of Zoroaster werkelijk bestaan? Hoe ingrijpend is, door zijn inbreng en nieuwe visie, de traditionele Iraanse godsdienst geëvolueerd naar een vroege vorm van monotheïsme? Zoroasters ideeën over de tegenstrijdigheid tussen ‘goed’ en ‘kwaad’ zijn van een bepalende invloed geweest op latere godsdiensten zoals jodendom, christendom en islam. En wat met het hedendaagse parsisme en zijn volgelingen, dat vooral actief is in India?  

Docent Louis Hulstaert probeert aan de hand van deze vragen een duidelijk beeld te schetsen van deze historische figuur.

Dit is een cursus in samenwerking met CC Lommel. Via de inschrijvingslink kom je rechtstreeks op de detailpagina van deze activiteit bij de partner. Prijzen zijn door de partner bepaald.

Wil je ook graag voor je eigen organisatie een Amarantactiviteit boeken? Een activiteit op maat laten maken voor je bedrijf of vereniging? Een online lezing aanvragen? Dat kan allemaal. Neem alvast een kijkje op onze pagina Op Maat, en geef ons een seintje als je graag meer informatie wenst! 

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan. Gaat u akkoord? Meer informatie