Blijf op de hoogte
Inschrijven is niet meer mogelijk.
51617322811_891b8e23a4_o

De Wereldtentoonstelling Expo 2020 Dubai is zonder twijfel het culturele wereldevent van het jaar. Met Dubai is er voor het eerst een gaststad uit het Midden-Oosten. Het is vooral uitkijken naar de verschillende landenpaviljoenen. Futuristische ontwerpen etaleren de expertise van elk land en hebben als insteek de drie thema’s van deze Expo: mobiliteit, kansen en duurzaamheid.

In deze lezing brengen we een virtueel bezoek aan de Expo in Dubai met aandacht voor uiteenlopende cultuurbijdragen en innovatieve architectuur. Uiteraard komt het Belgisch paviljoen – een architecturale parel, ontworpen door de groep BEMOB-20 – ruim aan bod. Tenslotte bekijken we ook de blijvende impact van deze wereldtentoonstelling op Dubai als het zakencentrum en de culturele trekpleister bij uitstek van het Midden-Oosten. 

Dit is een online cursus via het programma Zoom. Je kan die dus volgen van bij je thuis, veilig en corona-proof! Enkele dagen op voorhand krijg je via mail de link toegestuurd om deel te nemen aan de lessen. Bestaat je cursus uit meerdere lessen, dan gebruik je steeds dezelfde link. Hou deze dus goed bij. Nog niet vertrouwd met Zoom? Dan kan je hier het stappenplan bekijken!

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan. Gaat u akkoord? Meer informatie