Blijf op de hoogte
Inschrijven is niet meer mogelijk.
50969095533_62cb230ac3_o

Hoeveel soorten schuldgevoel kunnen we onderscheiden? Waar hebben die eigenlijk allemaal betrekking op? De toestand van de wereld, de wijziging van het klimaat, onze eigen gezondheid of fitheid, de zorg voor ouders, kinderen- kleinkinderen, de omgang met collega’s, de verandering van onze belangstelling in het leven? Waar blijft dat bezwaard gemoed telkens opnieuw vandaan komen? Je zou toch denken dat we in een geseculariseerde samenleving bevrijd van ‘schuld’ leven? Waarom worden daar dan de laatste jaren zoveel filosofische bespiegelingen en reflecties aan gewijd?

In deze cursus gaan we op enkele van die recente publicaties in om het thema zo concreet en toepasselijk mogelijk te onderzoeken.

 

Dit is een online cursus via het programma Zoom. Je kan die dus volgen van bij je thuis, veilig en corona-proof! Enkele dagen op voorhand krijg je via mail de link toegestuurd om deel te nemen aan de lessen. Bestaat je cursus uit meerdere lessen, dan gebruik je steeds dezelfde link. Hou deze dus goed bij. Nog niet vertrouwd met Zoom? Dan kan je hier het stappenplan bekijken!

 

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan. Gaat u akkoord? Meer informatie