Blijf op de hoogte
Inschrijven is niet meer mogelijk.
51602620918_79aa0f1f13_o-1

Berlinde De Bruyckere plaatste een ‘Wenende Boom’ in de tuin van het Woonzorgcentrum Den Olm in Bonheiden. In het Brusselse metrostation Ossegem vind je een sculptuur in Carrara marmer van Hilde Van Sumere. Valerie Delaey belicht graag deze en nog meer interessante verborgen parels verspreid in België.

We gaan ook graag aan de slag met jouw tips! Ken jij een kunstwerk van een vrouwelijke kunstenaar dat je kan bewonderen op een plek in de publieke ruimte in België? We denken daarbij aan parken, pleinen, ronde punten, maar ook ziekenhuizen of scholen. Laat het ons zeker weten! De inventaris die we op die manier samen opstellen, vormt het uitgangspunt voor een boeiende uitwisseling van informatie en geheimtips.

Je kan je tip doormailen naar jan@amarant.be met als onderwerp: vrouwelijke kunstenaars in de publieke ruimte. We krijgen graag volgende informatie: de naam van de kunstenaar , de titel of omschrijving van het kunstwerk, de stad of plek, en eventueel een afbeelding.

Opm: je hoeft niet noodzakelijk tip door te sturen om te kunnen deelnemen aan de sessie.

Iedereen is welkom!

Je kan apart inschrijven voor deze sessie of inschrijven voor de volledige reeks Ladies First aan voordeeltarief. Daarin breken onze docentes een lans voor een aantal markante vrouwen. Het is een eigenzinnige selectie geworden!

Past het uur niet? Je kan deze cursus ook volgen op 23/03 om 14u.

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan. Gaat u akkoord? Meer informatie