Blijf op de hoogte
51602620918_79aa0f1f13_o

Berlinde De Bruyckere plaatste een ‘wenende boom’ in de tuin van Woonzorgcentrum Den Olm in Bonheiden. In het Brusselse metrostation Ossegem vind je een sculptuur in Carrara marmer van Hilde Van Sumere. En ook in Lommel zijn er werken van vrouwelijke kunstenaars aanwezig in de publieke ruimte. Denk maar aan de grote ‘L’ van Liliane Vertessen op de Ring, de glaskunst van onder ander Sandra De Clerck, Christine Vanoppen en Lieve Van Stappen, en recentelijk het project Groene Parels van Elise Eeraerts dat een visuele verbinding maakt tussen het Burgemeesterspark, De Groene Doorsteek en het Prinses Astridpark. 

 Valerie Delaey belicht graag deze en nog meer interessante verborgen parels van vrouwelijke kunstenaars die je kan bewonderen op een plek in de publieke ruimte in België. 

Dit is een cursus in samenwerking met CC Lommel. Via de inschrijvingslink kom je rechtstreeks op de detailpagina van deze activiteit bij de partner. Prijzen zijn door de partner bepaald.

Wil je ook graag voor je eigen organisatie een Amarantactiviteit boeken? Een activiteit op maat laten maken voor je bedrijf of vereniging? Een online lezing aanvragen? Dat kan allemaal. Neem alvast een kijkje op onze pagina Op Maat, en geef ons een seintje als je graag meer informatie wenst! 

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan. Gaat u akkoord? Meer informatie