Tarieven:

  • 0,00 €
Inschrijven is niet meer mogelijk.

De snelle opmars van de Verenigde Arabische Emiraten lijkt niet te stuiten. Tom Bruyer kent de regio als geen ander, hij neemt je in december mee naar Dubai en Abu Dhabi. Tom laat je niet enkel kennismaken met alle nieuwe bouwwerken en topmusea; je ontdekt met hem ook de authentieke cultuur en architectuur van beide steden.

 

Wil je meer weten over de Verenigde Arabische Emiraten? Overweeg je om mee te gaan met Amarant maar heb je nog vragen? Aarzel niet om je in te schrijven.

Meer info over de Amarant-reis vind je hier.

Dit is een online lezing via het programma Zoom. Je kan die dus volgen van bij je thuis! Enkele dagen op voorhand krijg je via mail de link toegestuurd om deel te nemen aan de lessen. Bestaat je cursus uit meerdere lessen, dan gebruik je steeds dezelfde link. Hou deze dus goed bij. Het kan zijn dat sommige online lessen worden opgenomen – dit gebeurt in overleg met de docent – waarna je de sessies gedurende een bepaalde periode kan herbekijken op ons digitaal leerplatform. Nog niet vertrouwd met Zoom? Dan kan je hier het stappenplan bekijken!

Locatie / datum & uur

Online / Online / Live-sessie
  • wo, 24/08/2022: 19:30 - 20:30
Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan. Gaat u akkoord? Meer informatie