Blijf op de hoogte
Inschrijven is niet meer mogelijk.
50932793742_c317da6fec_o

Stel: Frank Lloyd Wright leeft vandaag en participeert dapper aan architectuurwedstrijden , op zoek naar oplossingen voor hoogbouw, verkavelingen en nieuwe woontypologieën.

Zou Frank Lloyd Wright anno 2021 een kans maken? Het loont de moeite om uit zijn onmetelijk boeiend oeuvre een aantal projecten te bespreken die een antwoord zoeken op actuele vragen in verband met duurzaamheid, standaardisatie of mobiliteit.

We laten vooral de Wright aan het woord die speelt met vierkant, cirkel en driehoek. Kan Wright het hedendaagse vormenspel de baas? Beantwoordt zijn architectuuropvatting nog steeds aan onze verlangens?

The Illinois, Cloverleaf Housing, The Price Tower, Usonian homes, het Guggenheim Museum in New York. In deze cursus is het vooral de late Wright die ons inspireert, de architect die zijn laatste levensjaren inzet met de creatieve spurt van een jonge twintiger en die bij zijn dood op 9 april 1959 zijn tekentafel achterlaat, vol met inspirerende en vernieuwende projecten.

Dit is een online cursus via het programma Zoom. Je kan die dus volgen van bij je thuis, veilig en corona-proof! Enkele dagen op voorhand krijg je via mail de link toegestuurd om deel te nemen aan de lessen. Bestaat je cursus uit meerdere lessen, dan gebruik je steeds dezelfde link. Hou deze dus goed bij. Nog niet vertrouwd met Zoom? Dan kan je hier het stappenplan bekijken!

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan. Gaat u akkoord? Meer informatie