Blijf op de hoogte
Inschrijven is niet meer mogelijk.
51909364294_04cf4dac6c_o
51909365464_d4f8230862_o
51911801659_70e7d0e175_o

Op 24 februari werd de wereld opgeschrikt door een Russische inval in Oekraïne. Sindsdien zijn er meer vragen dan antwoorden.

Amarant-docent en em. prof. filosofie Luc Braeckmans gaat met een filosofische blik in deze sprinter, 'mens en geschiedenis, reflecties over oorlog en vrede', dieper in op deze actualiteit. Deze sprinter biedt geen actuele info over de crisis in Oekraïne. Deze reflectie zal je wel helpen om de huidige bewegingen beter en dieper te overdenken.

prof. Luc Braeckmans doceert al meerdere jaren de cursusreeks 'Hoe kan wijsbegeerte actueel zijn?'

een sprinter is een korte reflectie met extra duiding bij een bijzonder gebeuren. Met een sprinter spelen we kort op de bal zonder de volledigheid van een lezing of een cursus te pretenderen.

Wie zich inschrijft kan deze sprinter op ons ondemand leerplatform herbekijken*.

Dit is een online lezing via het programma Zoom. Je kan die dus volgen van bij je thuis, veilig en corona-proof! Enkele dagen op voorhand krijg je via mail de link toegestuurd om deel te nemen aan de lessen. Bestaat je cursus uit meerdere lessen, dan gebruik je steeds dezelfde link. Hou deze dus goed bij. Nog niet vertrouwd met Zoom? Dan kan je hier het stappenplan bekijken!

  • Deze sprinter wordt opgenomen. Deelnemers komen niet in beeld. Wie zich inschrijft kan deze sprinter tot maximaal 10 dagen na opname herbekijken. Deze extra service maakt deel uit van ons proefproject ondemand.amarant.be
Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan. Gaat u akkoord? Meer informatie