Blijf op de hoogte
Inschrijven is niet meer mogelijk.
51583773556_330578f165_o

Ook Nederland heeft publiekslieveling Rinus Van de Velde ontdekt. Voor Museum Voorlinden in Wassenaar maakt hij dit voorjaar een tentoonstelling waarin hij zijn eigen werk combineert met zijn favoriete werken uit de collectie van het museum. Plan je een bezoek of wil je het werk van Rinus Van de Velde beter leren kennen? Indra Devriendt stoomt je klaar!

De kunstenaar verwierf bekendheid met zijn monumentale houtskooltekeningen. Recent kwamen daar installaties en film bij. In zijn werk probeert de kunstenaar verschillende identiteiten uit, van tennisheld tot ontdekkingsreiziger. Al deze verhaallijnen maken deel uit van zijn fictieve kunstenaarsbiografie.

Welkom in de wereld van ‘wat als?’.

Dit is een online cursus via het programma Zoom. Je kan die dus volgen van bij je thuis! Enkele dagen op voorhand krijg je via mail de link toegestuurd om deel te nemen aan de lessen. Bestaat je cursus uit meerdere lessen, dan gebruik je steeds dezelfde link. Hou deze dus goed bij. Het kan zijn dat sommige online lessen worden opgenomen – dit gebeurt in overleg met de docent – waarna je de sessies gedurende een bepaalde periode kan herbekijken op ons digitaal leerplatform. Je deelname wordt als goedkeuring gezien voor deze opname. Nog niet vertrouwd met Zoom? Dan kan je hier het stappenplan bekijken!

 

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan. Gaat u akkoord? Meer informatie