Blijf op de hoogte
Inschrijven is niet meer mogelijk.
51576875423_e07462ab85_o-1

Peggy Guggenheim (1898-1979) wordt op vele manier omschreven: rijke erfgename, mecenas, art addict, mannenverslindster, minnares van het modernisme. Maar wie was die opmerkelijke vrouw die zich een plaats toeëigende in de avant-garde kringen van de 20ste eeuw? Hoe slaagde ze er in om op amper 10 jaar tijd een indrukwekkende collectie modernistische kunst te verzamelen, galeries op te richten in Europa en de US en een betekenisvolle rol te spelen in de carrière van vele Europese en Amerikaanse kunstenaars?

Je kan apart inschrijven voor deze lezing of inschrijven voor de volledige reeks Ladies First aan voordeeltarief. Daarin breken onze docentes een lans voor een aantal markante vrouwen. Het is een eigenzinnige selectie geworden!

Dit is een online lezing via het programma Zoom. Je kan die dus volgen van bij je thuis, veilig en corona-proof! Enkele dagen op voorhand krijg je via mail de link toegestuurd om deel te nemen aan de lessen (kijk zeker in je spamfolder mocht je die niet ontvangen!). Bestaat je cursus uit meerdere lessen, dan gebruik je steeds dezelfde link. Hou deze dus goed bij. Nog niet vertrouwd met Zoom? Dan kan je hier het stappenplan bekijken!

Past het uur niet? Je kan deze cursus ook volgen op 09/02 om 14u.

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan. Gaat u akkoord? Meer informatie