Blijf op de hoogte
Inschrijven is niet meer mogelijk.
51585385495_f6e9d54a3f_o

"Dit is een cursus in samenwerking met CC Lommel. Via de inschrijvingslink kom je rechtstreeks op de detailpagina van deze activiteit bij de partner. Prijzen zijn door de partner bepaald."

Op haar 87ste groeit de Brits-Portugese kunstenares Paula ­Rego plots uit tot een van de sterren van de hedendaagse schilderkunst. Haar grootse overzichtstentoonstelling in Tate Britain werd bedolven onder lovende recensies en is ondertussen verhuisd naar het Kunstmuseum Den Haag. In ons land kon je afgelopen najaar in Museum De Reede in Antwerpen kennis maken met haar grafiek. 

Paula Rego lijkt een minzame vrouw maar ze is een vat vol innerlijke woede, angst en opstand. Die uit ze heel energiek in haar schilderijen, die soms hallucinant, sinister, wreed of dubbelzinnig zijn maar altijd narratief. Boven alles is ze een verhalenverteller, op de dunne lijn tussen het echte leven en de fictie.

Wil je ook graag voor je eigen organisatie een Amarantactiviteit boeken? Een activiteit op maat laten maken voor je bedrijf of vereniging? Een online lezing aanvragen? Dat kan allemaal. Neem alvast een kijkje op onze pagina Op Maat, en geef ons een seintje als je graag meer informatie wenst! 

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan. Gaat u akkoord? Meer informatie