Blijf op de hoogte
Inschrijven is niet meer mogelijk.
51585385495_f6e9d54a3f_o-2

Op haar 87ste groeit de Brits-Portugese kunstenares Paula ­Rego plots uit tot een van de sterren van de hedendaagse schilderkunst. Haar grootse overzichtstentoonstelling in Tate Britain werd bedolven onder lovende recensies en is ondertussen verhuisd naar het Kunstmuseum Den Haag. In ons land kon je afgelopen najaar in Museum De Reede in Antwerpen kennis maken met haar grafiek. 

Paula Rego lijkt een minzame vrouw maar ze is een vat vol innerlijke woede, angst en opstand. Die uit ze heel energiek in haar schilderijen, die soms hallucinant, sinister, wreed of dubbelzinnig zijn maar altijd narratief. Boven alles is ze een verhalenverteller, op de dunne lijn tussen het echte leven en de fictie.

Dit is een online cursus via het programma Zoom. Je kan die dus volgen van bij je thuis, veilig en corona-proof! Enkele dagen op voorhand krijg je via mail de link toegestuurd om deel te nemen aan de lessen. Bestaat je cursus uit meerdere lessen, dan gebruik je steeds dezelfde link. Hou deze dus goed bij. Nog niet vertrouwd met Zoom? Dan kan je hier het stappenplan bekijken!

Past het uur niet? Je kan deze cursus ook volgen op 11/02 om 11u in Antwerpen of op 15/02 om 10u in Gent.

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan. Gaat u akkoord? Meer informatie