Blijf op de hoogte
Inschrijven is niet meer mogelijk.
Vikings,Ships,On,The,Horizon,Of,Stormy,Ocean.,Mysterious,Atmosphere
51929888268_bfa0e7eb43_o
Medieval,Warrior,Berserk,Viking,With,Tattoo,On,Skin,,Red,Beard

Toen op 3 maart 2013 door de Amerikaanse zender History de eerste aflevering van Vikings werd uitgezonden, kon niemand vermoeden dat de serie zou uitgroeien tot een wereldwijd cultfenomeen. De belevenissen van de legendarische Ragnar Lodbrok wist miljoenen kijkers te fascineren en leidde zelfs tot een heuse Viking-revival.

Redenen genoeg dus om eens dieper in te gaan op de historische waarheid achter de televisiereeks en om de revival die het veroorzaakte van nabij te bekijken.

Tip: Nog meer te weten komen over de Vikingen? Volg dan zeker de cursus 'De Vikingen. In het spoor van Erik de Rode', de personages waarop de nieuwe reeks Valhalla op Netflix gebaseerd is!

Dit is een online lezing via het programma Zoom. Je kan die dus volgen van bij je thuis! Enkele dagen op voorhand krijg je via mail de link toegestuurd om deel te nemen aan de lessen. Bestaat je cursus uit meerdere lessen, dan gebruik je steeds dezelfde link. Hou deze dus goed bij. Het kan zijn dat sommige online lessen worden opgenomen – dit gebeurt in overleg met de docent – waarna je de sessies gedurende een bepaalde periode kan herbekijken op ons digitaal leerplatform. Nog niet vertrouwd met Zoom? Dan kan je hier het stappenplan bekijken!

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan. Gaat u akkoord? Meer informatie