Blijf op de hoogte
Inschrijven is niet meer mogelijk.
50550357878_91a2c88914_o

Het is ruim drie jaar geleden dat Michaël Borremans in ons land nieuw werk tentoonstelde. ‘Coloured cones', nog tot februari te zien bij Zeno X Gallery in Antwerpen, dompelt ons eens te meer onder in zijn bevreemdend universum. Met satijnen kegels als statieportretten of figuren in bizarre futuristische pakken.

Deze schilderijen vormen de ideale opstap om je grondig te buigen over het werk van een van onze topkunstenaars, die niet onder één hoedje te vangen is. Er zijn de klassiek ogende maar verbazingwekkend actuele schilderijen. Daarnaast is Borremans ook virtuoos tekenaar, maakt hij verstilde films en waagt hij zich ook heel af en toe aan sculpturen.

Past het uur niet? Dan kan je deze lezing ook overdag volgen!

Dit is een online cursus via het programma Zoom. Je kan die dus volgen van bij je thuis, veilig en corona-proof! Enkele dagen op voorhand krijg je via mail de link toegestuurd om deel te nemen aan de lessen. Bestaat je cursus uit meerdere lessen, dan gebruik je steeds dezelfde link. Hou deze dus goed bij. Nog niet vertrouwd met Zoom? Dan kan je hier het stappenplan bekijken! 

 

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan. Gaat u akkoord? Meer informatie