Blijf op de hoogte
Inschrijven is niet meer mogelijk.
51267674226_c16cf86bf5_o-1

Igor Stravinsky's ‘Le Sacre du printemps’ is zonder twijfel een absoluut hoogtepunt in zowel de muziek- als dansgeschiedenis. Tijdens deze themadag loodst musicoloog Klaas Coulembier ons door Stravinsky's grensverleggende partituur en zoomt historicus Staf Vos in op de vele dansante gedaantes die het werk aannam sinds de legendarische choreografie van Vaslav Nijinski. Wellicht de meest beroemde versie, die van Pina Bausch, wordt zelden door een ander gezelschap dan het Tanztheater Wuppertal Pina Bausch gedanst.

Hoe dit nu ook door Opera Ballet Vlaanderen ingestudeerd wordt, hoor je in een interview tussen dramaturg Koen Bollen en één van de leden van het beroemde gezelschap uit Wuppertal

* Wil je dit meesterwerk zelf meemaken? Surf dan naar Opera Ballet Vlaanderen voor meer informatie!

Dit is een online cursus via het programma Zoom. Je kan die dus volgen van bij je thuis, veilig en corona-proof! Enkele dagen op voorhand krijg je via mail de link toegestuurd om deel te nemen aan de lessen. Bestaat je cursus uit meerdere lessen, dan gebruik je steeds dezelfde link. Hou deze dus goed bij. Nog niet vertrouwd met Zoom? Dan kan je hier het stappenplan bekijken!

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan. Gaat u akkoord? Meer informatie