Blijf op de hoogte
Inschrijven is niet meer mogelijk.
52392162406_774ae550ed_o

Wat is grappig? De Romeinen zelf konden er al stevig over bakkeleien. En humor is nog steeds het voorwerp van straffe theorieën. Maar, vooral van genieten. Via Plautus en Molière beland je bij de vrekkige Louis de Funès. De sprekende dieren van Phaedrus brengen heel wat levenswijsheid bij. Dat hadden ook Jean de la Fontaine en de makers van de Fabeltjeskrant goed begrepen. De satiren van Juvenalis nemen we best met een serieuze korrel zout en misschien moeten we ook het grillige karakter van keizer Augustus wat relativeren. Met plezier. Vanuit de authentieke taal. Zonder vereiste voorkennis. Als een proevertje, gustatio, dat hopelijk smaakt naar meer. 

"Dit is een cursus in samenwerking met CC Lommel. Via de inschrijvingslink kom je rechtstreeks op de detailpagina van deze activiteit bij de partner. Prijzen zijn door de partner bepaald."

Wil je ook graag voor je eigen organisatie een Amarantactiviteit boeken? Een activiteit op maat laten maken voor je bedrijf of vereniging? Een online lezing aanvragen? Dat kan allemaal. Neem alvast een kijkje op onze pagina Op Maat, en geef ons een seintje als je graag meer informatie wenst! 

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan. Gaat u akkoord? Meer informatie