Blijf op de hoogte
Inschrijven is niet meer mogelijk.

Elke paar jaar dompelt het kunstenparcours ‘Coup de Ville’ de stad Sint-Niklaas onder in hedendaagse kunst. Onder het motto ‘Chasing Flowers’ wordt deze vierde editie een zoektocht naar bloemen. De bloem is bij uitstek iets wat natuur en cultuur met elkaar verbindt. 

Op unieke locaties die variëren van onontgonnen panden tot verborgen tuinen ontstaat een prikkelende wisselwerking met de kunstwerken. Zoals bij de voorgaande edities selecteert curator Stef Van Bellingen een mix van opkomend (internationaal) talent, gevestigde waarden en vergeten artistieke parels.

Stef Van Bellingen verzorgt voor Amarant een korte inleiding. Daarna neemt Catherine Lampo, gids bij Coup de Ville, je mee langs het parcours, waar we op één van de locaties ook een toelichting krijgen van de kunstenaar.

Het inkomticket is inbegrepen in de prijs. De tickets blijven voor de hele periode geldig (per locatie wordt ticket afgestempeld).

Voor de wandelingen en fietstochten deze zomer gelden volgende strikte maatregelen, gebaseerd op de richtlijnen van Toerisme Vlaanderen. 

De maatregelen worden bij de activiteiten vermeld op onze website:

-groepen van maximum 20 personen voor wandelingen

-groepen van maximum 15 personen voor fietstochten

-afstand bewaren tussen de deelnemers (1,5 meter)

-docent en deelnemers dragen een mondmasker

-headsets worden vooraf en nadien grondig ontsmet 

-de vrijwilliger die de groep begeleidt, heeft handgel bij zodat mensen op gelijk welk tijdstip de handen kunnen ontsmetten

-de groep blijft niet langer dan nodig op eenzelfde plaats staan

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan. Gaat u akkoord? Meer informatie