Blijf op de hoogte
Inschrijven is niet meer mogelijk.
53545299008_012939be54_o
53545551475_5fe56fcbf0_o
53545112821_35d23df4a8_o

Het kunstenparcours ‘Coup de Ville’ dompelt de stad Sint-Niklaas opnieuw onder in hedendaagse kunst, met deze onder het motto ‘Artists & Athletes’. Zowel in kunst als in sport wordt luidop gedroomd van de top! Roem of tragiek komen bij beiden even heftig binnen. Talent, discipline, stijl, beperking, duur of kracht, het zijn geen loze begrippen in kunst en sport. Je kan het zelf ontdekken tijdens Coup de Ville. Op negen opmerkelijke locaties ontstaat een prikkelende wisselwerking met de kunstwerken. Zoals bij de voorgaande edities selecteert curator Stef Van Bellingen een mix van opkomend (internationaal) talent, gevestigde waarden en vergeten artistieke parels.

We starten met een korte situatieschets door Stef Van Bellingen. Vervolgens ga je met de gids op pad langs het parcours. Onderweg krijg je op één van de locaties een toelichting van de kunstenaar. En zo heb je op het einde van de wandeling zelf ook sport en kunst gecombineerd!

Het inkomticket is niet inbegrepen in de prijs. Je kan het tickets aankopen online via de Coup de Ville website of ter plaatse.

 

 

 

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan. Gaat u akkoord? Meer informatie