Blijf op de hoogte
Inschrijven is niet meer mogelijk.
52176668538_1cd122831a_o

Dit najaar is het zover. Dan opent het KMSKA opnieuw de deuren. Het museum onderging de voorbije 10 jaar een ingrijpende renovatie en uitbreiding. Ook de uitzonderlijke kunstcollectie kreeg een volledige facelift. Je mag je verwachten aan een sterk staaltje architectuur en een collectie in topvorm. Met zeven eeuwen kunst heeft het museum daarvoor de troeven in handen.

Onze docent en KMSKA museumgids Deeviet Caelen voert je doorheen de vernieuwde museumzalen langs highlights als Jan Van Eyck, Hans Memling, Jean Fouquet of Brueghel in het historische museum. Of langs de inspirerende werken van Pierre Alechinsky, Amedeo Modigliani en Jules Schmalzigaug in het nieuwe museum. En ongetwijfeld is er aandacht voor James Ensor als wegbereider van de moderne kunst.     

Praktisch:

Bij de rondleiding is het ticket inbegrepen en gereserveerd voor Museumpashouders. Graag je museumpas meebrengen naar de rondleiding.

Wie geen Museumpas heeft, kan ook inschrijven voor de rondleiding, en reserveert zelf individueel een inkomticket via de website van het KMSKA voor de gepaste datum en tijdslot. Opgelet: de ticketverkoop gaat snel, dus best eerst controleren of er nog tickets beschikbaar zijn.

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan. Gaat u akkoord? Meer informatie