Blijf op de hoogte
Inschrijven is niet meer mogelijk.
51950825617_71f9e88801_o

“Iedereen schrijft poëzie wanneer hij puber is, maar verstandige mensen houden daar mee op. Naïeve mensen gaan door.” Stefan Hertmans liet dit citaat optekenen bij Klara naar aanleiding van zijn 70ste verjaardag. Hij kan terugblikken op een rijke literair carrière en vooruitblikken op de muzikale vertaling van zijn roman ‘De bekeerlinge’. Erwin Jans (Conservatorium Antwerpen) gaat met de auteur in gesprek. Samen benaderen ze Hertmans’ literaire veelzijdigheid, het maatschappelijk engagement en zijn aanwezigheid in de publieke opinie. Maak uitgebreid kennis met de schrijver van ‘Oorlog en terpentijn’ (AKO literatuurprijs 2014) en de recent verschenen roman ‘De opgang’. Stefan Hertmans ontving in 2019 de Constantijn Huygens-prijs voor een rijk geschakeerd oeuvre.

Deze lezing maakt deel uit van een vierdelige reeks gemaakt naar aanleiding van de opera ‘De bekeerlinge’ van Wim Henderickx gebaseerd op de succesroman van Stefan Hertmans en met een scenografie van Hans Op de Beeck, die binnenkort bij Opera Ballet Vlaanderen in productie gaat. 

Je kan afzonderlijk inschrijven voor deze lezing, of inschrijven voor de vierdelige reeks aan voordeeltarief.

Complementair aan dit programma biedt Opera Ballet Vlaanderen een operabrunch aan waarin specifiek op hun nieuwe productie 'De bekeerlinge' wordt ingegaan.

Dit is een online sessie via het programma Zoom. Je kan die dus volgen van bij je thuis, veilig en corona-proof! Enkele dagen op voorhand krijg je via mail de link toegestuurd om deel te nemen aan de lessen. Bestaat je cursus uit meerdere lessen, dan gebruik je steeds dezelfde link. Hou deze dus goed bij. Nog niet vertrouwd met Zoom? Dan kan je hier het stappenplan bekijken! 

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan. Gaat u akkoord? Meer informatie