Blijf op de hoogte
Inschrijven is niet meer mogelijk.
51207345220_1b3ef80cc5_o

De multi-disciplinaire kunstenaar Hans Op de Beeck is een maker van fictieve, parallelle werelden. Laverend tussen verleden en toekomst, fictie en realiteit tasten zijn werken een zinsbegoochelend hedendaags universum af. Zijn werk is als een zintuigelijke duizeling waarin het vertrouwde en het alledaagse kantelen naar de verwondering en de bevreemding. Van monumentale installaties en theaterdecors tot beeldhouwwerk, van videofilms en fotografie tot animatiefilms, van het schrijven van kortverhalen tot het maken van schilderijen en tekeningen; Op de Beeck zet alle media in om ons een mentaal theater te bieden. Hij biedt reflectieve, sociale en culturele ervaringen als een stille, poëtische weging van ons mens-zijn.

Catherine Lampo gaat in gesprek met de kunstenaar over zijn oeuvre en er is ruimte voor vraag en antwoord.

Dit gesprek maakt deel uit van een vierdelige reeks gemaakt naar aanleiding van de opera ‘De bekeerlinge’ van Wim Henderickx gebaseerd op de succesroman van Stefan Hertmans met regie, scenografie en kostuumontwerp van Hans Op de Beeck, die binnenkort bij Opera Ballet Vlaanderen in productie gaat. 

Je kan afzonderlijk inschrijven voor dit gesprek, of inschrijven voor de vierdelige reeks aan voordeeltarief.

Complementair aan dit programma biedt Opera Ballet Vlaanderen een operabrunch aan waarin specifiek op hun nieuwe productie 'De bekeerlinge' wordt ingegaan.

Dit is een online sessie via het programma Zoom. Je kan die dus volgen van bij je thuis, veilig en corona-proof! Enkele dagen op voorhand krijg je via mail de link toegestuurd om deel te nemen aan de lessen. Bestaat je cursus uit meerdere lessen, dan gebruik je steeds dezelfde link. Hou deze dus goed bij. Nog niet vertrouwd met Zoom? Dan kan je hier het stappenplan bekijken! 

 

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan. Gaat u akkoord? Meer informatie