Blijf op de hoogte
Inschrijven is niet meer mogelijk.
52762227173_442006eb8e_o
52762144065_29324e43ec_o

"Dit is een cursus in samenwerking met Cultuurcentrum Schoten. Via de inschrijvingslink kom je rechtstreeks op de detailpagina van deze activiteit bij de partner. Prijzen zijn door de partner bepaald."

In deze cursus bekijken we twee iconen uit de architectuur en we staan stil bij hun vernieuwende karakter en veelzijdigheid. Victor Horta kennen we vooral als ontwerper van spectaculaire realisaties in een flamboyante art nouveaustijl. Zijn riante woningen zijn gericht op spektakel door hun enorme glaskoepels, exclusief

materiaalgebruik en verrassende kijkassen.

 

Wanneer Van de Velde in 1936 de Boekentoren in Gent oplevert, heeft hij er al een lange internationale carrière op zitten. In al zijn realisaties versmelten schilderijen, beeldhouwwerken, interieurdecoratie, meubilair en de architectuur tot één organisch geheel en zie je de evolutie van art nouveau tot modernisme.

Wil je ook graag voor je eigen organisatie een Amarantactiviteit boeken? Een activiteit op maat laten maken voor je bedrijf of vereniging? Een online lezing aanvragen? Dat kan allemaal. Neem alvast een kijkje op onze pagina Op Maat, en geef ons een seintje als je graag meer informatie wenst! 

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan. Gaat u akkoord? Meer informatie