Blijf op de hoogte
Inschrijven is niet meer mogelijk.
52015160254_e63dbaff1f_o-2
1975.131.184
V0035927 King Midas. Etching.

We nemen draconische maatregelen, openen dozen van Pandora en hakken gordiaanse knopen door. We lopen marathons, steken onze middelvinger op en noemen onze bedrijven Midas of Argus. ‘Carpe diem’, vrij vertaald YOLO, is onze levensfilosofie en onze complexen en syndromen noemen we naar Oidipous, Elektra, Medea enz. En onze kunstenaars blijven maar in de oudheid duiken.

Vaak merken we het niet eens op, maar die oudheid is alomtegenwoordig in onze levens. Wie zich daarvan bewust is, kijkt met een andere blik naar de werkelijkheid van vandaag. Classicus Patrick De Rynck reikt je een nieuw paar ogen aan.

Dit is een online lezing via het programma Zoom. Je kan die dus volgen van bij je thuis! Enkele dagen op voorhand krijg je via mail de link toegestuurd om deel te nemen aan de lessen. Bestaat je cursus uit meerdere lessen, dan gebruik je steeds dezelfde link. Hou deze dus goed bij. Het kan zijn dat sommige online lessen worden opgenomen – dit gebeurt in overleg met de docent – waarna je de sessies gedurende een bepaalde periode kan herbekijken op ons digitaal leerplatform. Nog niet vertrouwd met Zoom? Dan kan je hier het stappenplan bekijken!

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan. Gaat u akkoord? Meer informatie