Blijf op de hoogte
Inschrijven is niet meer mogelijk.
52197980129_5d92b624af_o-1
52197726188_cf0036343e_o-1

Op het Antwerpse Nieuw Zuid is het goed toeven voor liefhebbers van hedendaagse kunst. De galerietour brengt ons naar Tim van Laere Gallery voor kunstenaar Ben Sledsens, bekend om zijn grootschalige canvassen waarin hij het dagelijks leven, fauna en flora, literaire figuren en elementen uit de (kunst)geschiedenis transformeert naar zijn eigen persoonlijke utopia.

Sofie Van de Velde Gallery toont Bendt Eyckermans die de kunstwereld verovert, van Antwerpen over Londen tot recent nog New York. Ook deze schilder laat zich inspireren door de klassieke schilderkunstige conventies maar vertaalt ze heel eigengereid naar het hier en nu. Bij Plus-One ontdekken we het flamboyante en ironiserende werk van William Ludwig Lutgens. De invulling van Wunderwall, de gedeelde ruimte van Sofie Van de Velde en Plus-One is momenteel nog niet bekend, maar we laten ons er graag verrassen. 

Update: De tentoonstelling met werk van Bendt Eyckermans in Sofie Van de Velde Gallery is vervangen door een group show: 'I can live forever'.

In 'Wunderwall ontdekken we werk van Jesse Tomballe. Het thema ‘portret’ vormt de rode draad in zijn schilderijen.

 

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan. Gaat u akkoord? Meer informatie