Blijf op de hoogte
Inschrijven is niet meer mogelijk.
51630349483_c81d7702b0_o

Ben jij ook alert voor opkomend talent? We gingen te rade bij een aantal galerieën in Antwerpen en selecteerden een verrassend en fijn aanbod.

We starten bij nieuwkomer galerie Otty Park, dat begin 2021 de deuren opende, waar je werk van Eva De Leener kan zien. Binnen haar praktijk gaat De Leener op zoek naar verhalen, mythen en symbolen uit verschillende religies en culturen die ze met autobiografische elementen vermengt tot een een persoonlijke iconografie. We vervolgen onze wandeling langs DMW gallery voor een woordje uitleg over het werk van Sarah Van Marcke. Van Marcke slalomt tussen fotografie, video en installatie en onderzoekt hoe planten en dieren zich aanpassen aan de habitat die de mens hen opdringt. Afsluiten doen we bij Lichtekooi. Ook dit is een nieuwe ruimte voor hedendaagse kunst, gesitueerd in de voormalige garage van een rijhuis. Daar loopt een fotoreeks van de Duits/Zwitserse kunstenares Ingeborg Lüscher, een samenwerking met LLS Paleis.

Indra Devriendt begeleidt de wandeling. Ze werpt een licht op het oeuvre van de tentoongestelde kunstenaars en gaat samen met jullie in gesprek met de galeriehoudsters, over de werking, de drijfveren en de mechanismen achter de schermen van de galerie. 

Afspraak: aan Galerie Otty park, Laar 54, Borgerhout.

 

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan. Gaat u akkoord? Meer informatie