Blijf op de hoogte
Inschrijven is niet meer mogelijk.
44728415642_b2bd6c823f_o-1

De galerieën voor hedendaagse kunst aan het Antwerpse Zuid kennen een heel dynamische werking. Ze houden de vinger aan de pols, het zijn ideale plekken om nieuw werk of nieuw talent te ontdekken.

 

Gids Indra Devriendt heeft een boeiend galerieparcours uitgestippeld. Starten doen we bij Tim Van Laere, met een groepstentoonstelling. Misschien zit er wel werk bij van grote namen als Rinus Van De Velde of Franz West? Ruimte Morguen toont kunst van Frederick Bell en Steven Scott. Bij galerie Tommy Simoens ontdek je Tang Dixin, een jonge Chinese schilder. We gaan langs bij Sofie Van de Velde, voor een groepstentoonstelling over schilderkunst, van figuratief tot abstract, om tenslotte te eindigen bij galerie Plus One.

WIJZIGING in het programma:

Galerie Tim Van Laere, onze startplek, heeft ons laten weten dat de geplande verhuis van de galerie vervroegd is, waardoor ze op dat moment geen presentatie zullen hebben. Het vertrekpunt van onze wandeling wordt daarom verschoven naar Galerie Sofie Van de Velde, Léon Stynenstraat 21, Antwerpen. Start zoals voorzien om 14u. Als vervanger voegen we graag Tique Art Space toe, een platform voor hedendaagse kunst. Het wordt opnieuw een boeiende verkenning!

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan. Gaat u akkoord? Meer informatie