Blijf op de hoogte
Inschrijven is niet meer mogelijk.
51887524110_b8bff2efd3_o
51886952513_42769835af_o

Wat hebben België en Argentinië gemeen? Meer dan je zou vermoeden!

Curator Adriaan Gonnissen onderzocht de artistieke banden tussen België en Argentinië in de periode 1910 tot 1958. Hij is onze gids in deze verrassende tentoonstelling.

Je ontdekt een uniek, ongekend verhaal met topwerk van de allerbeste modernisten uit België en Argentinië, zoals Victor Delhez, Frans Masereel, Marthe Donas, Paul Delvaux, Georges Vantongerloo, Anne Bonnet, Jo Delahaut en Alejandro Xul Solar, Emilio Pettoruti, Raquel Forner, Tomas Maldonado, Victor Magariños, Juan Del Prete.

Opgelet: Het inkomticket is niet inbegrepen in de deelnameprijs. Je kan je ticket online reserveren via de website van MuZEE of ter plaatse aankopen aan de kassa.

Inkom via Museumpas is gratis maar moet ook gereserveerd of afgehaald worden.

 Adriaan Gonnissen is conservator moderne kunst in het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten Antwerpen. Zijn onderzoek focust op Belgische moderne kunst vanuit een internationaal en -regionaal perspectief en is geïnspireerd op de onderzoeksmethodes van Global Art History. Voorheen was hij tentoonstellings- en boekenmaker in Mu.ZEE Oostende en maakte hij verschillende tentoonstellingen als o.m. Cinema Joostens, Schmalzigaug en het kookboek van het futurisme en België-Argentinië. Trans-Atlantische modernismen 1910-1958. 

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan. Gaat u akkoord? Meer informatie