Blijf op de hoogte
Inschrijven is niet meer mogelijk.
51603489445_ef130e67fb_o

Els Dietvorst (1964) creëert met haar werk ontmoetingsplaatsen. Ze heeft oog voor mensen die ongewenst, vreemd bevonden of verstoten zijn of voor datgene wat dreigt te verdwijnen. In een samenleving waar toenemende polarisatie heerst, is ze een luisterend oor. Zonder te oordelen gaat ze in dialoog met anderen op zoek naar datgene wat ons met elkaar verbindt.

Past het uur niet? Je kan deze lezing ook volgen overdag.

Je kan apart inschrijven voor deze lezing of inschrijven voor de volledige reeks Ladies First aan voordeeltarief. Daarin breken onze docentes een lans voor een aantal markante vrouwen. Het is een eigenzinnige selectie geworden!

Dit is een online lezing via het programma Zoom. Je kan die dus volgen van bij je thuis, veilig en corona-proof! Enkele dagen op voorhand krijg je via mail de link toegestuurd om deel te nemen aan de lessen (kijk zeker in je spamfolder mocht je die niet ontvangen!). Bestaat je cursus uit meerdere lessen, dan gebruik je steeds dezelfde link. Hou deze dus goed bij. Nog niet vertrouwd met Zoom? Dan kan je hier het stappenplan bekijken!

Past het uur niet? Je kan deze cursus ook volgen op 23/02 om 14u.

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan. Gaat u akkoord? Meer informatie