Blijf op de hoogte
Inschrijven is niet meer mogelijk.
51576935201_4cecea05a7_o-1

De Ierse ontwerpster Eileen Gray (1878 – 1976) realiseerde een zeer gevarieerd oeuvre met designklassiekers als de Fauteuil Transat. In de jaren twintig en dertig werden haar ontwerpen die getuigden van een sobere, originele schoonheid door haar tijdgenoten nauwelijks gewaardeerd. Misschien was de Gray haar tijd té ver vooruit? De laatste decennia echter groeit in internationale retrospectieves haar faam gestaag.

Je kan apart inschrijven voor deze lezing of inschrijven voor de volledige reeks Ladies First aan voordeeltarief. Daarin breken onze docentes een lans voor een aantal markante vrouwen. Het is een eigenzinnige selectie geworden!

Dit is een online lezing via het programma Zoom. Je kan die dus volgen van bij je thuis, veilig en corona-proof! Enkele dagen op voorhand krijg je via mail de link toegestuurd om deel te nemen aan de lessen (kijk zeker in je spamfolder mocht je die niet ontvangen!). Bestaat je cursus uit meerdere lessen, dan gebruik je steeds dezelfde link. Hou deze dus goed bij. Nog niet vertrouwd met Zoom? Dan kan je hier het stappenplan bekijken!

Past het uur niet? Je kan deze cursus ook volgen op 16/03 om 14u.

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan. Gaat u akkoord? Meer informatie