Blijf op de hoogte
Inschrijven is niet meer mogelijk.
49699869563_04aaa131b9_h

Leve de schilderkunst! Dit bloeiende medium toont ons tal van bedreven, levende schilders. De voorbije eeuw is de schilderkunst nochtans meermaals doodverklaard door analyse en deconstructie. Vanaf de jaren zeventig begon de figuratieve schilderkunst aan een hernieuwde opmars en ook in België blijft ze tot op heden een groot succes.

Luc Tuymans, één van de meest invloedrijke levende kunstenaars, heeft heel wat bijgedragen aan de populariteit. Ook een jongere generatie omarmt dat medium. Kati Heck, Ben Sledsens en Nel Aerts hebben ieder een eigen invulling en persoonlijke stijl. 

Tijdens de cursus verdiepen we ons in deze eigentijds helden en gaan we in op de aantrekkingskracht van deze oudste vorm van schilderen.

Past het uur niet? Dan kan je deze cursus ook overdag volgen!

Dit is een online cursus via het programma Zoom. Je kan die dus volgen van bij je thuis, veilig en corona-proof! Enkele dagen op voorhand krijg je via mail de link toegestuurd om deel te nemen aan de lessen. Bestaat je cursus uit meerdere lessen, dan gebruik je steeds dezelfde link. Hou deze dus goed bij. Nog niet vertrouwd met Zoom? Dan kan je hier het stappenplan bekijken!

 

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan. Gaat u akkoord? Meer informatie