Blijf op de hoogte
Inschrijven is niet meer mogelijk.
51603125534_1a2914686a_o-1

Hoe komt het dat er zo weinig vrouwelijke kunstenaars uit het verleden bekend zijn? Waren ze er niet? Of kennen we ze niet? Vanuit die historische situering richten we onze blik op recentere evoluties. Een aantal feministische reacties van bijvoorbeeld Guerilla Girls zorgden voor een inhaalbeweging. Welke mechanismen spelen vandaag de dag in de hedendaagse kunstwereld?

Je kan apart inschrijven voor deze lezing of inschrijven voor de volledige reeks Ladies First aan voordeeltarief. Daarin breken onze docentes een lans voor een aantal markante vrouwen. Het is een eigenzinnige selectie geworden!

Dit is een online lezing via het programma Zoom. Je kan die dus volgen van bij je thuis, veilig en corona-proof! Enkele dagen op voorhand krijg je via mail de link toegestuurd om deel te nemen aan de lessen (kijk zeker in je spamfolder mocht je die niet ontvangen!). Bestaat je cursus uit meerdere lessen, dan gebruik je steeds dezelfde link. Hou deze dus goed bij. Nog niet vertrouwd met Zoom? Dan kan je hier het stappenplan bekijken!

Past het uur niet? Je kan deze cursus ook volgen op 26/01 om 19u30.

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan. Gaat u akkoord? Meer informatie