Tarieven:

  • 26,00 €
  • 29,00 €
  • 14,50 €

Je volgde de stoomcursus ‘Dat kan ik ook!’? Op de vraag ‘Wat is kunst?’ blaas je iedereen omver met een krachtig antwoord? Praat je ondertussen een aardig mondje mee als het over moderne en hedendaagse kunst gaat? Goed zo!

Maar geef toe, enkele extra oefeningen kunnen je kennis misschien nog een boost geven, toch?

Deze workshop biedt je de mogelijkheid. In twee lessen wapenen we ons verder tegen alle vooroordelen over moderne en hedendaagse kunst. In kleine groepjes discussiëren we over enkele spraakmakende kunstwerken en vellen we samen een oordeel over de prangende vraag: ‘Is dat goede kunst?’

Opgelet:

‘Dat kan ik ook – Level 2’ is een vervolgcursus en gaat uit van de voorkennis opgebouwd in de stoomcursus ‘Hedendaagse kunst, dat kan ik ook’ .

Dit is een online cursus via het programma Zoom. Je kan die dus volgen van bij je thuis, veilig en corona-proof! Enkele dagen op voorhand krijg je via mail de link toegestuurd om deel te nemen aan de lessen. Bestaat je cursus uit meerdere lessen, dan gebruik je steeds dezelfde link. Hou deze dus goed bij. Nog niet vertrouwd met Zoom? Dan kan je hier het stappenplan bekijken!

Locatie / datum & uur

Online / Online / Online
  • vr, 18/06/2021: 10:00 - 12:30
  • vr, 25/06/2021: 10:00 - 12:30
Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan. Gaat u akkoord? Meer informatie