Blijf op de hoogte
Inschrijven is niet meer mogelijk.
49203234516_cb5a9dd27e_o

"Dit is een cursus in samenwerking met Cultuurcentrum Schoten. Via de inschrijvingslink kom je rechtstreeks op de detailpagina van deze activiteit bij de partner. Prijzen zijn door de partner bepaald."

Hoor je het al donderen in Keulen wanneer het gesprek plots over moderne kunst gaat? Of heb je geen idee waar te beginnen in een museum voor hedendaagse kunst? Geen paniek! Na deze interactieve cursus wandel je vol zelfvertrouwen een museum binnen en praat je mee als de beste.

 

Samen bekijken we de gewoonten en eigenaardigheden van moderne en hedendaagse kunst. We ontdekken het verhaal achter diverse werken, kunstenaars en stromingen; van abstracte tot conceptuele kunst, van Picasso tot Ai Weiwei. En we vergeten ook de choquerende werken niet, zoals het beroemde urinoir van Marcel Duchamp of de fameuze cloaca van Wim Delvoye.

Wil je ook graag voor je eigen organisatie een Amarantactiviteit boeken? Een activiteit op maat laten maken voor je bedrijf of vereniging? Een online lezing aanvragen? Dat kan allemaal. Neem alvast een kijkje op onze pagina Op Maat, en geef ons een seintje als je graag meer informatie wenst! 

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan. Gaat u akkoord? Meer informatie