Blijf op de hoogte
Inschrijven is niet meer mogelijk.
Seminar für Brainstorming

Heb je zin om mee te bouwen aan ons programma? Op dinsdagavond 3 oktober organiseren we de eerste editie van Café Amarant voor deelnemers, vrijwilligers en docenten.

Van harte welkom op onze gratis meedenkavond waarop we jullie uitnodigen om te komen brainstormen over de activiteiten die we volgend seizoen willen uitwerken in het kader van het nieuwe overkoepelende thema. Zoals jullie weten belichten we elk seizoen een thema vanuit diverse invalshoeken, en voor 2024 zal dat heel toepasselijk ‘DEMOCRATIE’ zijn.

Het wordt een rondetafel-, workshop- en brainstormavond waarop we niet enkel ideeën en voorstellen sprokkelen om mee aan de slag te gaan, maar we ook uitleg geven over de specifieke sociaal-culturele methodiek die verweven zit in onze aanpak. Ons doel blijft zoals steeds: kunst- en cultuureducatie inzetten als tool om onze deelnemers een zo breed mogelijk inzicht te geven, en kritisch en genuanceerd naar vroeger, vandaag en de toekomst te doen kijken. 

Hoe gaan we het thema vanuit onze diverse luiken belichten? Welke aanknopingspunten en nieuwe formats kunnen we bedenken? Hoe kunnen we zoveel mogelijk mensen inspireren? Dit zijn mogelijke vragen om mee van start te gaan.

Waarom? Het is een ideale manier om jullie dichter te betrekken bij onze werking, het samendenken zorgt voor kruisbestuivingen, verrassende insteken, en verfrissende ontmoetingen.

We hopen op een mooie groep van meedenkers, wij zorgen alvast voor een hapje en een drankje.

 

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan. Gaat u akkoord? Meer informatie