Blijf op de hoogte
Inschrijven is niet meer mogelijk.
41025762882_d1a447e55a_o

Voor de zesde editie van Beaufort selecteerde curator Heidi Ballet achttien kunstenaars die in de negen deelnemende kustgemeentes aan de slag gingen met de zee als thema. Heidi Ballet koos artiesten, zoals Katja Novitskova uit Estland, die recent nog op de Biënnale van Venetië stond, maar ook heel wat Belgen. Zo zullen onder meer het Brusselse collectief Rotor, Guillaume Bijl, Stief DeSmet en Frederik van Simaey hun werken presenteren.

We verkennen het kunstenparcours in twee verschillende trajecten, enerzijds de oostelijke kustgemeenten, anderzijds de westelijke, onder deskundige begeleiding van gids André Baert. We verplaatsen ons als groep telkens met de tram naar de volgende kustgemeente. (Amarant zorgt voor tramtickets). Vanaf de tramhalte wandelen we naar de artistieke bijdrage voor Beaufort 2018, waarbij je ook hier en daar kunstwerken uit vorige edities tegenkomt.

Reken op een stevige wandeling, dus voorzie best goede wandelschoenen. Je kan voor elke wandeling afzonderlijk inschrijven.

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan. Gaat u akkoord? Meer informatie