LidmaatschapHet lidmaatschap van Amarant

Lid worden van Amarant heeft voor u heel wat voordelen. Als lid geniet u immers een heel jaar lang 10% korting op cursussen, uitstappen en rondleidingen.

Bovendien verrassen wij onze leden af en toe met een extraatje, zoals een waardebon, waarmee u nog voordeliger kan deelnemen aan een activiteit. Wij brengen u ook steevast op de hoogte van onze nieuwste programma’s via de brochure en nieuwsbrief.

Als Amarantlid kan u elk seizoen aan een extra voordelige prijs deelnemen aan een van onze activiteiten.
200 jaar geleden werd Karl Marx geboren, dus zetten wij deze filosoof natuurlijk in de kijker met een cursus over zijn leven en werk.
Amarantleden betalen deze zomer 19,00 € (i.p.v. 27,00 €) voor de cursus Karl Marx - Economie als basis voor sociale verhoudingen

Voor Amarant betekent uw lidmaatschap een blijk van waardering voor onze werking, en een financiële steun (die we echt nodig hebben!).

Het lidmaatschap is individueel, en loopt één jaar vanaf de datum van uw betaling.
Lid worden kan online gebeuren of na telefonische aanmelding.
Na betaling ontvangt u een voorlopige lidkaart per e-mail en nadien per post de definitieve lidkaart, met uw lidnummer. Hou deze kaart én het lidnummer steeds bij de hand wanneer u een reservatie wil maken.


• Ik wil gewoon lid worden van Amarant (20,00 €): klik hier.
Ik wil steunend lid worden van Amarant (50,00 €): klik hier.
• Ik wil beschermend lid worden van Amarant (100,00 €): klik hier.

Leden genieten onze eeuwigdurende dank!